THAILAND!!!!!!!
Door: Marjolein en Erwin
Blijf op de hoogte en volg Erwin en Marjolein
07 Maart 2008 | Thailand, Bangkok
Voor ons is Thailand het beste land ter wereld om te relaxen. De Andamankust behoort tot de mooiste ter wereld, het eten is heerlijk, de tempels kleurrijk, de mensen aardig, het weer schitterend, de stranden oogverblindend wit, de bamboohutjes pitoresk en de prijs-kwaliteit verhouding is (ondanks een verdubbeling van de prijzen in de laatste paar jaar) nog steeds ongeevenaard. Enige nadeel is dat de halve wereld dit weet en het dus erg druk is. Ook het 'toerisme' van oudere mannen op zoek naar jong geluk is enigzins storend.
Superleuk was dat Laurine en Ivo even voor 4 dagen naar Thailand gevlogen zijn om ons op te zoeken. Samen zijn we naar Ko Phi Phi gegaan (jaw dropping beautiful: aldus de LP). Phi Phi ziet er vanuit de lucht uit als een zandloper. De tsunami is hier in 2004 vol overheen gekomen en had alles met de grond
gelijk gemaakt. Je ziet nog steeds de gevolgen, maar het is nog steeds even mooi als in 2003, toen Marjolein hier ook met Laurine was.
Laurine en Ivo waren nog niet weg of Maartje en Maarten kwamen ons opzoeken! Samen drie dagen op Rai Ley beach geweest. Erg gezellig al dat bezoek!!! (waar blijft de rest?)
Tja, wat hebben we gedaan op Ko Phi Phi, Ko Lanta, Rai Ley Beach en Ko Samet? Beetje zonnen, snorkelen, beachballen, dobberen op het water, boottochtjes,
fruitshakes, cocktails, verse visbarbeques, curry's en de onvermijdelijke Thaise 'buckets' (emmers met rum en cola) en bananenpannenkoeken.
Voor degenen die de film 'The Beach' (met Leonardo di Caprio) hebben gezien zullen een aantal foto's bekend voorkomen want die film is hier opgenomen. In het begin van de film slaapt hij in een vreselijk ranzig
hok... waar wij ook geslapen hebben. In werkelijkheid valt het best mee en heeft het gebouw veel charme.
Alle paradijselijkheid van Thailand heeft ook zo zijn rare gevolgen. Oordoppen zijn vaak nodig om geen last te hebben van luidruchtige 'romantiek' in de hutjes om ons heen.
Nu weer terug in Bangkok. Met alle wegen over elkaar, het verkeer dat altijd vast staat, de moderne winkelcentra en de eetstalletjes op straat, een van onze favoriete wereldsteden! We zijn hier al zo vaak geweest, dat het bijna als thuis voelt.
Vandaag hebben we ons visum voor India opgehaald en morgen vliegen we naar Mumbai (Bombay). Voor de nieuwsgierigen/ ongeduldigen: we verwachten ergens
halverwege april voet op Nederlandse bodem te zetten...
halverwege april voet op Nederlandse bodem te zetten...
07 Maart 2008 - 13:09
Jeroen:
Ik had al geen zin meer om te werken op deze vrijdagmiddag! Nu helemaal niet meer! Ik wil ook lekker in de zon relaxen! -
07 Maart 2008 - 13:12
Maartje:
Al zijn we nog maar een weekje terug, best een zwaar bericht op de vrijdagmiddag!! ;-) klinkt heerlijk, geniet van India en kijk uit naar jullie thuiskomst half april!
x maart -
07 Maart 2008 - 13:19
Femke:
Ik heb hetzelfde: dit is best frustrerend op de vrijdag. Geniet ervan! Wij krijgen maandag de sleutels van ons nieuwe huis, dus ik mag eigenlijk ook niet klagen.
Kus -
07 Maart 2008 - 13:23
Achy:
Oh heerlijk...wat ziet dat er geweldig uit! Goede vooruitzichten :)
Geniet er van en tot snel weer
x achy
07 Maart 2008 - 13:24
Marieke:
wow, wat een leven zeg! Geniet ervan want voor je het weer is het april. Drink nog wat cocktails en geniet lekker!
Liefs en tot snel -
07 Maart 2008 - 13:33
Roos:
Ik vind dat jullie nog wel wat moeten doen aan het kleurtje....echt bruin zijn jullie niet... -
07 Maart 2008 - 13:58
Jeanine En Adrien:
Fijn dat jullie het zo lekker hebben. We hopen dat India (voor Erwin) ook zo leuk is. Zien uit naar jullie thuiskomst. Veel plezier nog de komende weken.
Kusjes. -
07 Maart 2008 - 15:26
Door:
Ja hoor, ik wil ook!! Ziet er heel aanlokkelijk uit, paradijselijk inderdaad. Vanavond maar weer naar de Thai op de hoek en met ogen dicht net doen alsof... -
07 Maart 2008 - 22:54
Marloes:
Tot nu toe ben ik de enige die niet ook weg wil... Het is hier hartstikke leuk! Mooie foto's weer. Geniet ervan!
Gr. Marloes -
08 Maart 2008 - 11:01
Inger:
klinkt heerlijk! lekker nog genieten van het weer want dat is hier een stukje saaier. veel plezier in india! liefs -
08 Maart 2008 - 17:41
Laurien:
Jullie trip klinkt ook nog steeds helemaal super. Leuk dat t gelukt is om Lau en Ivo te zien :-) Geniet nog lekker van jullie reis. Voor je t weet is t voorbij en buitenveldert ziet er nog steeds hetzelfde uit, dus daar missen jullie niet zoveel aan ;-)
xx Lau -
13 Maart 2008 - 20:31
Lily En Koos:
Er is er een jarig hoera hoera
Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag de 14e maart
Maak er een fijne dag van en geniet de laatse weken nog maar goed van je vacantie.
Tot weerziens doei -
14 Maart 2008 - 08:07
Floris:
Hieperdepiep HOERA!!!!!!!!!!!
Van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag. Have fun!
Floris -
14 Maart 2008 - 12:41
Achy:
Happy Birthday!!!!!!
14 Maart 2008 - 15:39
Michael Hoogt:
Heey Neef, Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!, nog vele gezonde en gelukkige toekomende jaren.
Groeten aan Marjolein,
groeten Nac Breda -
14 Maart 2008 - 20:43
Marieke:
van harte gefeliciteerd!!!
Ik hoop dat jullie er een gezellige dag van hebben gemaakt!
geniet ervan!! -
15 Maart 2008 - 08:08
Dennis:
Hoi Erwin, gefeliciteerd met je verjaardag. Nog iets speciaals gedaan voor je verjaardag ? Nog veel plezier met de rest van de reis, groetjes